Florarie Online Constanta - Comada Flori Online - Flori in Constanta

COMENZI SI SUPORT: 0757.777.379

LIVRARE RAPIDA IN ACEIASI ZI

comenzi si suport: 0757.777.379

AMBALARE SPECIALA DE CADOU

Candy-bar & fruit bar

Dulciuri sanatoase. Adorate de copii, aprobate de parinti!!

Candy barul reprizinta acea parte dulce a unui eveniment. Fie ca ii spunem "candy bar" sau "bufet de dulciuri" vorbim despre cea mai ravnita parte a unui eveniment de pofticiosi declarati,dar si de cei care nu o recunosc. Prelucrat din traditia americana in toata splendoarea lui, "the sweet corner" este cel care sparge gheata la nunti,botezuri si petreceri de orice fel.

Oferim suporti pentru orice fel de produs,cu garantia ce va fi returnata la recuperare,preturile pot varia in functie de numarul de invitati,de cel al produselor alease,iar transportul si consultanta sunt gratuite.

Daca vrei ca evenimentul tau sa ramana in memoria invitatilor ca fiind unul rafinat, si prima impresie este cea care intotdeauna iti va ramane pe retina in seara evenimentului, noi va sfatuim sa fiti originali in organizarea acestuia. Vrem ca fiecare eveniment sa fie unic, sa fie cu adevarat impresionant. Fructele au devenit un accesoriu,dar important este sa stim cum sa le aranjam sa ramana o amintire placuta pentru un eveniment fresh.

Experienta ne-a invatat ca simplitatea poate fi cu adevarat complicata, iar frumusetea nu trebuie sa fie mereu sofisticata.


 

 

 

 

 

 

 

Floraria Dovaltino © 2016 - WebDesign by Simple-Design.ro