Florarie Online Constanta - Comada Flori Online - Flori in Constanta

LIVRARE RAPIDA IN ACEEASI ZI

comenzi si suport: 0757.777.379

AMBALARE SPECIALA DE CADOU

Despre Noi

Dovaltino Flowers Market SRL este o companie romaneasca cu o experienta de peste 17 ani in comercializarea de flori taiate si plante naturale. Cu stil si eleganta, Floraria Dovaltino Online realizeaza la comanda buchete de flori, decoratiuni si aranjamente florale pentru orice eveniment la preturi accesibile.

Floraria Dovaltino nu este doar un magazin online, va punem la dispozitie buchete deosebite prin intermediul a doua florarii in orasul Constanta, doua oaze florale care bucura ochii si sufletele celor care ne trec pragul. In plus, Dovaltino dispune de doua depozite, unul in judetul Constanta si unul in judetul Tulcea, unde ne desfasuram activitatea intr-un mod profesional ce ne permite depozitarea florilor pana la ridicarea lor de catre client.

Florarie Online Constanta

*Aceasta florarie online ofera calitate superpremium la preturi accesibile tuturor.
*Toate buchetele si aranjamentele noastre sunt creatii proprii.
*Avem intotdeauna flori proaspete.
*Livrarea florilor o facem prin curieri proprii, astfel buchetele ajung la destinatie in stare impecabila.
*Avem in permanenta surprize si oferte speciale pentru clienti.

Servicii Oferite:

Floraria noastra va pune la dispozitie urmatoarele tipuri de produse si servicii: Lumanari nunta / botez, buchete mireasa / nasa, pahare miri / nasi, cocarde, bratari, stalpi, arcada, panou, aranjamente masa nunta si botez, prezidiu, buchete pentru orice tip de eveniment, cutii si cosuri florale, candy bar, fruit bar, tablouri, accesorii si cadouri.

Floraria Dovaltino by Cristina Radulescu © 2024