Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
 

1. Conditii impuse la cumparare

Pentru a cumpara produse de pe site-ul Floraria-Dovaltino.ro, clientul trebuie sa fie major (sa aiba virsta implinita de 18 ani). Efectuarea unei comenzi, reprezinta implicit acceptarea conditiilor comerciale generale ale Floraria-Dovaltino.ro si tine loc contractului de vinzare-cumparare.

Acest contract intra in vigoare dupa ce clientul si-a dat acceptul asupra comenzii sau dupa ce Floraria-Dovaltino.ro a trimis produsele comandate de acesta.

Floraria-Dovlatino.ro isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare comenzile pentru care s-au dat date eronate, sau exista dubii in legatura cu provenienta si corectitudinea lor.

2. Preturi

Informatiile despre articole si preturi sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare. Floraria-Dovlatino.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile la produsele din oferta. Pentru calculul facturilor, se vor lua in considerare preturile afisate in ziua efectuarii comenzii.

Preturile sunt afisate in lei si includ TVA.

La valoarea facturii se pot adauga taxe de transport si ambalare prezentate in detaliu in sectiunea "despre livrare" din site.

3. Livrarea

Livrarea produselor se va efectua prin posta normala sau curier rapid. La cererea clientului se poate apela la modul de livrare dorit, daca aceasta este posibil cu mentiunea ca eventualele cheltuieli suplimentare vor fi reflectate in pretul produsului cumparat sau suportate separat de catre client.

Produsele comandate vor fi ambalate si vor fi inscriptionate cu datele expeditorului in asa fel incit sa nu dezvaluie continutul acestora.
 

Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod normal se incadreaza intre 2 ore si 14 zile, din momentul inregistrarii comenzii pe serverul gazda a site-ului Floraria-Dovlatino.ro.

Eventuale cereri de despagubiri pentru daune, provocate din cauza depasirii termenului de livrare nu vor fi acceptate.

La momentul livrarii, clientul va fi informat ca produsele au parasit depozitul nostru si se afla de acum in custodia postei/curierului.


4.Plata

Floraria-Dovlatino.ro livreaza pe tot cuprinsul Romaniei cu plata ramburs. Costul de transport este suportat partial sau integral de firma noastra in functie de optiunea de livrare si de valoarea comenzii conform celor specificate in sectiunea livrare in site.
Plata in avans este de asemenea posibila,prin virament bancar sau card online. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca Floraria-Dovaltino.ro

In cazuri exceptionale ne rezervam dreptul de a cere plata integrala sau partiala in avans.

5. Dreptul de proprietate

Produsele livrate ramin in proprietatea Floraria-Dovaltino.ro pina la momentul in care s-a efectuat plata integrala a acestora.

6. Returnari

Floraria-Dovlatino.ro garanteaza clientilor dreptul de a returna produsele in termen de 30 zile lucratoare de la primirea acestora fara a solicita nici o justificare cu conditia ca produsele sa fie sigilate si in ambalajul original.
Produsele pot fi inlocuite cu alte produse de valoare echivalenta sau mai mare sau se pot solicita banii retur. In acest caz cheltuielile de transport tur-retur vor fi suportate de client.

6.1. Contractul de vanzare-cumparare isi inceteaza valabilitatea daca in termen de 30 zile lucratoare de la primirea comenzii, clientul face uz de dreptul sau de a returna comanda.

6.2. Intentia de a returna comanda este luata in considerare, numai daca in acest termen de 30 zile lucratoare clientul a trimis produsele pe adresa mentionata pe colet in dreptul expeditorului, impreuna cu factura in original si a facut in prealabil cunoscuta intentia sa in scris prin intermediul interfetei de contact a sitului.
De asemenea pentru a elimina orice posibilitate de eroare in transmiterea mesajului trebuie sa ne contactati si telefonic la numerele afisate in interfata de contact.

6.3. Clientul este obligat sa returneze produsele care fac obiectul plangerii. In cazul in care acestea au fost deja platite, in cel mai scurt timp i se va returna suma aferenta.

6.4. Dreptul de returnare nu exista in cazul...
... produselor realizate sau achizitionate special dupa dorinta clientului (la comanda).
... produselor care din motive igienice nu pot fi returnate dupa folosirea lor.
... articole de uz sexual care nu mai pot fi considerate igienice datorita desigilarii.

In cazul produselor sub forma de seturi sau sortimente, acestea vor fi returnate in intregime, chiar daca reclamatia se refera doar la un singur obiect din set sau sortiment.

Costurile de transport pentru returnare sunt suportate de catre client.


7. Obligatii la inregistrare

Pentru a folosi serviciile oferite de site, va obligati sa:

- furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului
Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Floraria-Dovlatino.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.


8. Protejarea informatiilor

Floraria-Dovlatino.ro duce o politică strictă de respectare a confidentialitătii datelor utilizatorilor sitului.

Floraria-Dovlatino.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopurile pentru care au fost incredintate (efectuarea comenzii).

Floraria-Dovlatino.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa Dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu inchiriaza, nu vinde, nu ofera sau nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.


9. Modificari ale serviciului

Floraria-Dovlatino.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca Floraria-Dovlatino.ro nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

 

10. Absolvirea de raspundere

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:  utilizarea serviciilor Floraria-Dovlatino.ro se face pe propria raspundere.

Floraria-Dovlatino.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.


Floraria-Dovlatino.ro nu ofera nici o garantie ca:

- serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra

- serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori

- calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului va satisface toate cerinteleorice

- eroarea de program va fi corectata.

11. Limitari ale raspunderii

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca Floraria-Dovaltino.ro nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca Floraria-Dovaltino.ro a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor SITE-ULUI

- acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra

- declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului

orice alta problema legata de serviciile site-ului.

12. Instiintari

Instiintarile catre utilizatori pot fi facute pe cale electronica. Site-ul mai poate face notificari cu privire la schimbarea Regulilor de Utilizare sau alte chestiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general in cadrul serviciilor.

13. Frauda:
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL Floraria-Dovlatino.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI Floraria-Dovlatino.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

14. Litigii:
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat prin cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.
Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.